4 gedachtes over “Jupiter

 1. Hoi Ad,

  Ik zag enkele van je astro-foto’s. Dit is een onderwerp waar ik me sinds kort ook voor interesseer. Ik heb echter wel gemerkt dat dit de nodige expertise en apparatuur vraagt. Ben jij beschikbaar voor een aantal opstart tips?

  groet,
  Eddy

 2. Hoi Eddy. Mocht je in de buurt wonen dan mag je best eens komen kijken hoe het een en ander werkt.

  Astroforum.nl is een fijne plek om informatie op te doen. Stel daar gerust je vragen.

  Ik zou allereerst zeggen, begin eenvoudig. Met camera, statief en lichtsterk lensje kun je al verassende resultaten behalen. probeer de grenzen op te zoeken wat betreft instellingen en dan vooral de belichtingstijden. Zo ben ik begonnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *