Jupiter

Jupiter, 6 augustus 2020

Canon 60d, Celestron C8 Schmidt-Cassegrain 203/2032, 2x tc, ADC; 6 augustus 2020, Vorden

4 reacties

 1. Beantwoorden
  Eddy Fleming 16 september 2020

  Hoi Ad,

  Ik zag enkele van je astro-foto’s. Dit is een onderwerp waar ik me sinds kort ook voor interesseer. Ik heb echter wel gemerkt dat dit de nodige expertise en apparatuur vraagt. Ben jij beschikbaar voor een aantal opstart tips?

  groet,
  Eddy

 2. Beantwoorden
  Adri 24 september 2020

  Hoi Eddy. Mocht je in de buurt wonen dan mag je best eens komen kijken hoe het een en ander werkt.

  Astroforum.nl is een fijne plek om informatie op te doen. Stel daar gerust je vragen.

  Ik zou allereerst zeggen, begin eenvoudig. Met camera, statief en lichtsterk lensje kun je al verassende resultaten behalen. probeer de grenzen op te zoeken wat betreft instellingen en dan vooral de belichtingstijden. Zo ben ik begonnen.

 3. Beantwoorden
  Dominique Molenkamp 5 maart 2021

  Prachtige foto!

  (de vader van Jean)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *